Matrace 140×200 mi změnila život k lepšímu

euro

Matrace 140×200 mi naprosto obrátila život. Pořídila jsem si ji na popud mého manžela, který se prý nemohl již dále dívat na to, jak se budím každé ráno rozlámaná a neodpočatá. Obával se také zcela oprávněně o mé zdraví. Již delší dobu mě totiž trápí potíže s krční páteři a musím pravidelně chodit na masáže, které dle mého názoru vůbec nezabírají. Doufala jsem tedy, že mi nová a kvalitní zdravotní matrace změní konečně život k lepšímu a také se tak stalo. 

Matrace 160×200 obrátila můj život naruby

Matrace 160×200 doslova obrátila můj život naruby. Od chvíle, kdy je součástí mé postele si ji nemohu vynachválit. Jedná se totiž o sendvičovou matraci, která je vyrobena z velmi kvalitních polyurethanových tepelně modifikovaných a kvalitních pěn. Její střed tvoří v mém případě tužší PUR pěna T30. Díky tomu, že jsem si mohla zvolit i tvrdost matrace, jsem nadmíru spokojená se svým výběrem. Mám raději tvrdší matrace, a tak jsem také zvolila tvrdší druh matrace. Oproti tomu můj manžel si raději lebedí na měkčích typech matrací, a tak si pořídl přesně takovou, která mu v tomto ohledu vyhovuje po všech směrech. 

Matrace 180×200 potěšila mého dospívajícího syna

Matrace 180×200 potěšila mého dospívajícího syna, který si tuto sendvičovou matraci rovněž velmi oblíbil. Je složená ze dvou různých pěn, a sice PUR a HR. Tyto pěny jsou mimo jiné spojeny zcela bez použití lepidel. Kromě toho je nosnost této matrace 110 kg. Můj syn, který je velmi mohutný a vysoký, tak přesně takovou matraci potřeboval. Jsem ráda, že jsem mu po delší době pořídila matraci, která si získala jeho srdce a která prospívá jeho zdraví. Syn je vášnivý sportovec, a tak je pro něj důležité se po cvičení vždycky kvalitně zregenerovat. Kvalitní spánek je tak polovinou jeho sportovních úspěchů, které jsou skutečně nemalé, a já jsem na něj patřičně pyšná.

- Reklama -zprávy
pr článek

Redakce doporučuje

Články autora